Home / Actual / Precizia Sacele test util cu Zarnestiul

Precizia Sacele test util cu Zarnestiul

fotbal interiorPrecizia Sacele a pierdut cu 2-1 meciul de pregătire cu Zărneştiul, o echipă de eşalon superior (din Liga a IV-a). A fost un meci bun pentru săceleni, aceştia reuşind să-şi domine adversarul pe alocuri. A fost 1-0 pentru Săcele prin golul marcat de Gerota, scorul pauzei fiind de 1-1. În repriza secundă baieţii noştri au jucat chiar mai bine, fiind aproape să conducă cu 2-1 prin aceelaşi Gerota, până la urmă cei ce au reusit să marcheze golul victoriei fiind zărniştenii.

Astăzi am avut un meci cu aromă de Liga a IV-a. Baieţii au construit bine, am avut o grămadă de ocazii, fiind mai periculoşi decât adversarii noştri. Suntem în creştere, se vede asta, iar săptamâna viitoare o să începem pregătirea. Urmează şi meciuri amicale la Dumbrăviţa, la Tg. Secuiesc şi la Rupea

a declarat Andrea Adamo – Antrenor Precizia Sacele

Pentru Precizia Săcele au jucat cu primul 11: Milu, Dima, Bucur, Truşcă, Pop, D’ambrosio, Minervini, Tutu, Sănduleac, Gerota, Măriceanu. Au intrat pe parcurs – Croitoru, Voicu, Aiftimioaie, Cotnereanu, Năsui.

Mult succes în continuare echipei noastre!

Citeste şi despre Sportivii Saceleni prezenti la Campionatul Mondial de Juniori!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply