Home / Actual / Postacii lași din Săcele s-au activat iar în campanie

Postacii lași din Săcele s-au activat iar în campanie

Campania electorală are un efect mobilizator pentru lașii care nu sunt în stare să-și susțină părerile decât din spatele unor conturi false de Facebook.

În ultimele saptamani, probabil cu ordin de partid, a devenit iar foarte activ în discuțiile de pe grupurile din Săcele un anume  Augustin Ionescu (click pe nume pentru a vedea profilul), persoana inexistenta in Sacele, conform datelor oficiale. 

Acest Homo Universalis al administrației și politicii săcelene, care are păreri despre orice și “îți dă în cap” dacă nu susții punctele lui de vedere. Falsul consultant al Consiliului Județean Brașov ( el asta zice că este – evident că vorbim despre un cont fals ) devine postac și comentator doar în campanie. 

Poate organele abilitate se vor sesiza asupra unor ilegalităților referitoare la însușirea pe nedrept, chiar și în mediul virtual, a unor funcții și demnități din instituțiile publice!

Pentru că a este fan al muzicii Hip Hop (poza de profil fiind a lui Călin Ionescu, cunoscut ca Rimaru, fondatorul formației R.A.C.L.A) vrem să îi facem o dedicație pe sistem (deoarece el face parte din sistem):

Ești un postac total lipsit de originalitate, 

Căci ești o copie xeroxată de n-șpe mii ori ori șapte!

untitled

( contul fals sus, Călin Ionescu de la R.A.C.L.A cu Anda Adam jos )

61733942

Orice laș poate s-apese un trăgaci!

Orice prost se crede geniu! 

giphy

Așa cum este normal, contul acesta fals a fost blocat de la discuții si comentariile lui șterse, lucru ce l-a ofuscat pe postac!

untitled2

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply