Home / Actual / Poșta Română vrea să vă livreze acasă … medicamente

Poșta Română vrea să vă livreze acasă … medicamente

Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, anunţă un program la care se lucrează denumit “Medicamente la tine acasă”.

“O spun în premieră. E un proiect foarte drag nouă în Poşta Română. În momentul de faţă este la nivelul de creare a ideii şi a structurii de funcţionare. Ne dorim să putem iniţia un proiect care să se numească “Medicamente la tine acasă”. Vrem să venim în sprijinul acelor oameni vârstnici, bolnavi cronici, care apar în toate evidenţele Casei de Sănătate, în evidenţele medicilor de familie, a declarat, într-un interviu acordat DC News, Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

Acesta a mai spus ca principalii clienti sunt oamenii care sunt dependenţi de drumul până la medicul de familie lună de lună, mers şi stat la cozi la farmacie pentru a-şi putea lua medicamentele compensate, incertitudinea cu privire la posibilitatea de a ajunge efectiv la farmacie.

6 joburi disponibile în cadrul unei cunoscute companii cu sucursala în Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia