Home / Actual / Parohie ortodoxă din Săcele caută susținere pentru edificarea unui centru de adăpost și îngrijire a bătrânilor străzii

Parohie ortodoxă din Săcele caută susținere pentru edificarea unui centru de adăpost și îngrijire a bătrânilor străzii

O parohie ortodoxă din Săcele caută donator sau ctitor, care să ofere un teren de construcție sau un spațiu pentru edificarea unui centru de adăpost și ingrijire a batranilor strazii in Sacele.

Inițiativa există de mai bine de un an, fiind necesară datorită îmbătrânirii populației dar și diverselor probleme cu care se confruntă persoanele de vârsta a treia, în special cele ce nu mai au rude sau aparținători.

Aici, în acest viitor așezământ, persoanele vulnerabile vor avea parte de îngrijire medicală, de hrană și adăpost, dar și de mult necesara alinare.

Dacă doriți să sprijiniți acest demers creștinesc și să ajutați în această grea, dar frumoasă lucrare pentru ajutorul bătrânilor săraci vă rugăm să-l contactați pe pr. Vasile Gasparovici la numărul de telefon 0786294526.

Revoltător! Consilierului local săcelean care a determinat ANULAREA unei recepții face precizări

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia