Home / Actual / Revoltător! Consilierului local săcelean care a determinat ANULAREA unei recepții face precizări

Revoltător! Consilierului local săcelean care a determinat ANULAREA unei recepții face precizări

Primăria Municipiului Săcele dorea să recepționeze lucrări edilitare de o calitate îndoielnică.

Cel care a “stricat” aceste planuri a fost consilierul local Dan Muresan (PNL), reprezentatul consiliului local în Comisia de Recepție la terminarea lucrărilor

În cursul zile de marți acesta a fost invitat să participe la recepția finală a lucrărilor de canalizare menajeră, lucrări ce s-au desfășurat în zona Baciu-Turcheș pe străzile Morii, Godri Janos, Vulturului, Bârsei și pe B-dul Brașovului (segmentul cuprins între străzile Morii și Canalului)

Din păcate, recepția a fost anulată deoarece au fost semnalate diverse probleme.

“Au fost tronsoane în care nu s-a putut identifica rețeaua, capacele de canal fiind acoperite cu pietriș, zăpadă sau gheață , au fost tronsoane de canalizare care în urma inspecției s-a constatat că acestea erau parțial colmatate.

Mai grav este că au fost cazuri în care în documentație erau cămine de canalizare, dar în realitate acestea lipseau. 

O altă problemă majoră a fost modul în care a fost refăcut covorul asfaltic între Baciu și Turcheș.

După cum se poate observa acest tronson se află într-o stare deplorabilă cu toate că pe hârtie, conform testelor efectuate anterior, s-a constatat că el corespunde din punct de vedere tehnic.

În urma celor constatate am propus reluarea recepției când toate problemele semnalate vor fi remediate.” a spus Dan Mureșan.

De asemenea, consilierul PNL, Dan Mureșan a mai precizat faptul că în acești 3 ani și jumătate de mandat a fost chemat foarte rar la întrunirile comisiei de recepție a lucrărilor publice, într-o situație asemănătoare aflându-se și alt coleg consilier, Gheorghe Stoea din PMP.

Reprezentantul firmei AG SERV CONSTRUCT care a făcut lucrările în Săcele a refuzat să iși exprime punctul de vedere, conform relatărilor BrasovTV.com.

Știrea inițială mai jos cu VIDEO INCLUS

Caz incredibil la Săcele! Prezența unui consilier local a “stricat” planurile de recepție a unor lucrări publice

 

Farmacia Precizia