Home / Actual / Revoltător! Consilierului local săcelean care a determinat ANULAREA unei recepții face precizări

Revoltător! Consilierului local săcelean care a determinat ANULAREA unei recepții face precizări

Primăria Municipiului Săcele dorea să recepționeze lucrări edilitare de o calitate îndoielnică.

Cel care a “stricat” aceste planuri a fost consilierul local Dan Muresan (PNL), reprezentatul consiliului local în Comisia de Recepție la terminarea lucrărilor

În cursul zile de marți acesta a fost invitat să participe la recepția finală a lucrărilor de canalizare menajeră, lucrări ce s-au desfășurat în zona Baciu-Turcheș pe străzile Morii, Godri Janos, Vulturului, Bârsei și pe B-dul Brașovului (segmentul cuprins între străzile Morii și Canalului)

Din păcate, recepția a fost anulată deoarece au fost semnalate diverse probleme.

“Au fost tronsoane în care nu s-a putut identifica rețeaua, capacele de canal fiind acoperite cu pietriș, zăpadă sau gheață , au fost tronsoane de canalizare care în urma inspecției s-a constatat că acestea erau parțial colmatate.

Mai grav este că au fost cazuri în care în documentație erau cămine de canalizare, dar în realitate acestea lipseau. 

O altă problemă majoră a fost modul în care a fost refăcut covorul asfaltic între Baciu și Turcheș.

După cum se poate observa acest tronson se află într-o stare deplorabilă cu toate că pe hârtie, conform testelor efectuate anterior, s-a constatat că el corespunde din punct de vedere tehnic.

În urma celor constatate am propus reluarea recepției când toate problemele semnalate vor fi remediate.” a spus Dan Mureșan.

De asemenea, consilierul PNL, Dan Mureșan a mai precizat faptul că în acești 3 ani și jumătate de mandat a fost chemat foarte rar la întrunirile comisiei de recepție a lucrărilor publice, într-o situație asemănătoare aflându-se și alt coleg consilier, Gheorghe Stoea din PMP.

Reprezentantul firmei AG SERV CONSTRUCT care a făcut lucrările în Săcele a refuzat să iși exprime punctul de vedere, conform relatărilor BrasovTV.com.

Știrea inițială mai jos cu VIDEO INCLUS

Caz incredibil la Săcele! Prezența unui consilier local a “stricat” planurile de recepție a unor lucrări publice

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia