Home / Actual / Polițiștii săceleni au intervenit la un eveniment auto petrecut pe centura ocolitoare

Polițiștii săceleni au intervenit la un eveniment auto petrecut pe centura ocolitoare

La data de 30 mai 2020, în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați telefonic cu privire la producerea unui eveniment rutier pe varianta ocolitoare.

În fapt, un tânăr, în vârstă de 26 ani din localitatea Dumbrăvița, jud. Brașov, care conducea un autovehicul pe VO1K a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un parapet de beton.

În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,75 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Primăria Săcele: Bani cheltuiți aiurea, sistem nefuncțional, incompetență demascată? (partea a I-a)

Decizie locală! Locurile de joacă rămân închise, în schimb se redeschid terenurile de sport multifuncționale

Primăria Săcele nu a respectat prevederile legale într-un contract ce poate ajunge la 22 de milioane de lei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia