Home / Actual / Polițiștii săceleni au identificat un bărbat ce circula în municipiu având dreptul de a conduce autovehicule suspendat

Polițiștii săceleni au identificat un bărbat ce circula în municipiu având dreptul de a conduce autovehicule suspendat

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 31 august 2020, în jurul orei 13.00, cadrele de poliție au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 34 ani, care conducea un autovehicul pe bdl. George Moroianu din municipiul Săcele.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române asupra documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

FC Precizia Sacele și-a pierdut căpitanul din ultimele sezoane

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia