Home / Actual / Afişele unui candidat la Primăria Săcele vânate şi vandalizate prin oraş

Afişele unui candidat la Primăria Săcele vânate şi vandalizate prin oraş

Nici nu a început bine campania electorală că au şi apărut primele şicane şi acţiuni de anti-campanie.

Afişele candidatului PNL pentru Primăria Săcele, Ciprian Sterpu, au fost vandalizate în mai multe zone ale oraşului, deşi nu fuseseră afişate decât de 1 zi (foto jos).

Bine văzut în comunitate şi apreciat de mulţi săceleni, candidatul PNL a primit acceptul mai multor proprietari de imobile să lipească afişe pe gardurile sau porţile acestor proprietăţi. Totul s-a făcut legal cu respectarea legislaţiei electorale în vigoare.

Se pare că popularitatea şi sprijinul de care se bucură Ciprian Sterpu nu le-a picat bine adversarilor politici care au început să vandalizeze aceste afişe.

Am luat decizia de a înainta o plângere penală organelor abilitate, deoarece avem elemente clare să credem că aceste acţiuni de anti-campanie la adresa noastră vor continua.

Nu ne vom lăsa intimidaţi şi vom continua să facem o campanie pozitivă, bazată pe idei şi propuneri constructive pentru săceleni.

Vrem să schimbăm în bine comunitatea în care trăim, iar sprijinul săcelenilor  ne bucura şi ne onoreaza în egală măsură!

Cristian Popa – Preşedinte PNL Săcele

Cum anumite zone ale oraşului, precum şi unele locuinţe individuale sunt monitorizate cu camere video, liberalii săceleni spun că deja au identificat o parte din persoanele implicate în aceste acţiuni de anti-campanie.

 

Sondajele confirmă trendul național. PNL are peste 13% în fața PSD

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia