Home / Actual / FC Precizia Sacele și-a pierdut căpitanul din ultimele sezoane

FC Precizia Sacele și-a pierdut căpitanul din ultimele sezoane

Tânărul și talentatul Robert Fekete este noul membru al familiei stegare, acesta alegând să evolueze din sezonul viitor pentru SR Brașov.

Căpitanul și numărul 10 al celor de la Săcele este sub comanda antrenorului Liviu Nicolae și a staff-ului SR Brașov. Robert Fekete va îmbrăca tricoul galben negru în noul sezon și va pune umărul alături de băieți la obiectivele stegare.

Mă simt mulțumit de alegerea făcută deoarece este o echipă cu o mare tradiție, este echipa cea mai iubită de către brașoveni, iar când am ales sa fac parte din această echipă nu am stat pe gânduri.

O singură echipă contează în Brașov, iar aceasta este SR. Am venit cu sufletul și abia aștept să demonstrez asta pe teren. 

a declarat Robert Fekete

Robert Fekete este un produs al centrului de copii si juniori al FC Precizia Săcele, fiind un lider al generației sale cu care a reușit performanțe frumoase inclusiv la nivel național, acolo unde juniorii U19 au fost și vicecampioni.

Plecarea sa de la Precizia va fi greu de suplinit, în condițiile în care și alți jucători importanți au ales să se despartă la finalul sezonului de clubul săcelean.

Totuși, poate cea mai importantă pierdere este Ciprian Ursu, cel care a antrenat în ultimele sezoane FC Precizia Săcele.

Echipa PNL Săcele pentru Consiliul local: Îmbinare între experiență și nou!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia