Home / Actual / Echipa PNL Săcele pentru Consiliul local: Îmbinare între experiență și nou! (P)*

Echipa PNL Săcele pentru Consiliul local: Îmbinare între experiență și nou! (P)*

Alături de candidatul pentru demnitatea de Primar al Municipiului Săcele (Ciprian Sterpu), Partidul Național Liberal propune săcelenilor o listă de potențiali consilieri locali formată din oameni cu experiență în domenii cu relevanță pentru administrația publică locală, dar și din oameni tineri, specialiști în domeniile în care își desfășoară activitatea.

Cristian Popa

Este una dintre cele mai active voci ale comunității din Săcele. În prezent, acesta este consilier local din partea PNL, fiind Președintele Organizației Municipale a partidului.
Pregătirea de bază este aceea de inginer și această pregătire l-a ajutat la dezvoltarea proiectului de silvo-turism Canionul Sapte Scari și Tiroliana 7 Scări, obiective care aduc profit atât financiar cât și de imagine pentru Săcele.

Izabella Paniti

Cunoaște foarte bine mediul de afaceri din Săcele, fiind un antreprenor care în primul rând este plătitor de taxe la bugetul local și creator de locuri de muncă. Știe care sunt greutățile pe care le întâmpină investitorii și care sunt direcțiile în care autoritatea poate acționa pentru a facilita investițiile în Municipiul Săcele.
Își propune ca din postura de consilier local să fie legătură între mediul de afaceri din Săcele și autoritatea publică pentru atragerea și facilitarea de investiții care să crească nivelul de taxe colectate și să creeze locuri de muncă pentru săceleni.

George Horațiu Paraipan

Este unul dintre cei mai vechi liberali din Municipiul Săcele. A fost consilier local în legislaturile trecute, iar acum revine în forță alături de partidul unde a făcut carieră politică. Experiența acestuia va fi necesară în efortul de reconstrucție al administrației locale a Municipiului

Costea Cătălin-Ionuț

Un tânăr politician liberal ce s-a implicat în activitățile de tineret. Ionuț dorește să schimbe în bine orașul nostru. Acum este mai hotărât ca niciodată să ajungă în Consiliul Local și să sprijine această schimbare de care toată lumea ar beneficia.

Anca Busuioc

Pentru Anca Busuioc această candidatură este prima aventură politică, dar ceea ce a determinat-o să facă acest pas este dorința de a avea un oraș mai frumos pentru copiii nostri. Pentru că locuiește pe una dintre nenumăratele străzi nemodernizate din orașul nostru, Anca vrea ca la finalul mandatului numărul acestora să scadă, până când nu vom mai avea niciuna care să nu fie asfaltată.

Nicolae Gîndac

Nicolae Gîndac locuiește în Gârcini, este mereu înconjurat de oameni, mereu cu hârtii în mână, mereu pregătit de discuție, mereu pregătit să ajute. Nicolae Gîndac e un reprezentant al zonei, un om care luptă cu aceeași dorință din tinerețe pentru cartierul său și își dorește din tot sufletul să aducă lumina și în Gârcini.

Gabriela Stoica

Cei 12 ani de experienta în administrația publică săceleană au ajutat-o pe Gabriela Stoica să cunoască foarte bine problemele orașului. Din postura de consilier local, Gabriela dorește să contribuie cu experiența sa în domeniul mediului și al sănătății.

Marius Florescu

Marius Florescu activează în mediul privat și este un bun cunoscător al realităților săcelene de zi cu zi. Marius consideră că Municipiului Săcele îi lipsește în acest moment deschiderea către proiectele metropolitane și regionale, iar din postura de consilier local își propune să schimbe asta.

Gabriela Popescu

Cadru didactic apreciat și iubit în egală măsură, Gabriela Popescu este la prima experiență politică. În schimb are la activ ani de voluntariat, dar și de implicare pe zona de învățământ și educație.

Iosif Pintican

Iosif Pintican este un iubitor al sportului si un practicant al artelor martiale. Iosif consideră că o comunitate sănătoasă este cea care practică sportul, mișcarea și alte forme de activități fizice, de aceea este preocupat de dezvoltarea infrastructurii pentru aceasta zonă.

Tünde-Sara Balint

Și-a dedicat viața creșterii copiilor noștri, fiind o apreciată educatoare în Săcele. Activitatea profesională a doamnei Balint și-a pus amprenta pe propunerile pe care le are pentru comunitate: o creștere a calității vieții, o lume mai bună pentru copiii noștri și un viitor mai bun pentru Săcele.
Mai multe informații despre Proiectul pentru Săcele al candidatului PNL pentru demnitatea de Primar al Municipiului Săcele puteți obține accesând www.cipriansterpu.ro 
*Material promovare online comandat de PNL filiala Brasov, cod mandatar financiar: 21200012

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia