Home / Actual / Polițiștii săceleni au emis un ordin de protecție provizoriu, după ce un bărbat și-a agresat fizic soția

Polițiștii săceleni au emis un ordin de protecție provizoriu, după ce un bărbat și-a agresat fizic soția

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 22 martie 2022, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 21 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 20 martie 2022, în jurul orei 15.00, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, un bărbat, în vârstă de 31 ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau pe raza municipiului Săcele, județul Brașov.

Ulterior, la aceeași dată, bărbatul ar fi agresat-o fizic, iarăși, pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.  

După propunerea lui Popa Virgil (PSD) de a mări taxele și impozitele pentru 2023, la Săcele se scumpește și gunoiul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia