Home / Actual / Gest frumos de Buna Vestire – Ziua Mamei Creștine! Cadre medicale din Săcele au primit flori si o icoană

Gest frumos de Buna Vestire – Ziua Mamei Creștine! Cadre medicale din Săcele au primit flori si o icoană

Parohia Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului din Satulung a oferit cu ocazia praznicului Bunei Vestiri, un mic dar, câte o floare și câte o icoană cu Maica Domnului Pantanassa, cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Săcele și de la Policlinica Municipiului Săcele.

Această acțiune și-a dorit să pună în lumină rolul determinant pe care femeia, mai ales în calitatea sa de mamă, îl are pentru societate, toate acestea avand in vedere și Ziua Mamei Creștine.

Și-a dorit, de asemenea, să evidențieze adevărata frumusețe, adevăratele virtuți ale femeii și ale mamei – plecând de la modelul Fecioarei Maria.

O icoană a Maicii Domnului Pantanassa a poposit în biserica noastră în Duminica Ortodoxiei, in 13 martie, prin efortul unor enoriași. Nu va sta doar pentru o vreme, ci pentru totdeauna, spun reprezentantii parohiei. (foto dreapta) 
Toti credinciosii sunt asteptati  cu drag pentru a se bucura împreună de binecuvântarea Maicii Domnului și pentru a ne închina “Împărătesei tuturor” (Pantanassa).

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia