Home / Actual / Poliția Locală Brașov face angajări: 16 posturi disponibile

Poliția Locală Brașov face angajări: 16 posturi disponibile

Aveți condiție fizică bună, ați terminatliceul sau chiar o facultate? Știți legislație și sunteți apt pentru port-armă? Atunci sunteți candidatul ideal pentru un job de polițist local!

Instituția cu sediul pe str. N. Bălcescu pune la bătaie 16 funcții publice vacante în domeniile: Ordine Publică, Intervenții, Circulație Rutieră și Juridic. Cinci dintre acestea sunt pentru cei ce au studii superioare, restul pentru cei ce au diplomă de bacalaureat.

Pentru Ordine Publică sunt disponibile cinci locuri pentru cei ce au absolvit liceul și unul pentru studii superioare. Pentru Biroul Poliția Turistică sunt disponibile două posturi (unul pentru studii medii, unul pentru studii superioare). La rândul ei, echipa de Intervenții se va mări cu patru polițiști locali (două posturi pentru studii superioare, două pentru studii medii), iar rutieriștii vor avea trei colegi noi după finalizarea concursului. De asemenea, mai este un post vacant de consilier juridic în cadrul Biroului de Resurse Umane/Juridic.

Competiția pentru ocuparea unui job în cadrul Poliției Locale Brașov va începe cu proba sportivă (eliminatorie), care a fost programată pentru data de 16.08.2016 și va continua cu cea scrisă (18.08.2016). Ultimaprobă de examen – interviul – va fi programată după afișarea rezultatelor la scris.

“Dacă v-am convins, vă așteptăm la sediul Poliției Locale Brașov din strada N. Bălcescu nr. 62-62, să vă depuneți dosarele de înscriere la concurs până în data de 03.08.2016. Alte informații pot fi obținute la numărul de telefon 0368.457.010 la Biroul Resurse Umane sau de pe site-ulwww.politialocalabrasov.ro” precizează Nicolae Aldea, directorul executive al Poliției Locale Brașov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply