Home / Actual / Poliţia din Săcele îl caută pe bărbatul care a târât un câine legat de dubă

Poliţia din Săcele îl caută pe bărbatul care a târât un câine legat de dubă

Poliţia din Săcele caută un bărbat care a fost surprins în timp ce conducea o dubă, prin localitate, având legat în spate cu un lanţ un câine pe care l-a târât pe drumul plin de pietriş.

Imaginile care ilustrează cruzimea fără margini a individului au fost surprinse de un şofer care a urmărit duba şi a reuşit să fotografieze cu telefonul mobil scenele de coşmar, scrie newsbv.ro

Bărbatul ar fi pretextat că nu avea loc în maşină pentru animal. Din spusele celor care au fotografiat, câinele a fost târât aşa prin toată localitatea.

În cele din urmă, duba a oprit, iar animalul, care era plin de sânge şi aproape sugrumat, a reuşit să scape şi să se târască spre pădure.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, a spus că Poliţia Săcele a primit iniţial un apel telefonic în legătură cu acest caz, iar ulterior şi o sesizare în scris, iar poliţiştii au demarat cercetările pentru a-l găsi pe proprietarul dubei.

„Autorul pozei care a urmărit maşina în jur de 15 minute a eliberat câinele, care a fugit însă respira foarte greu şi era plin de răni”, a scris unul dintre cei care au distribuit postarea pe Facebook.

 

Poliţiştii vor sesiza şi Protecţia Animalelor Braşov pentru a vedea care sunt măsurile ce se impun în acest caz.

Oameni cu suflet s-au oferit sa ingrijeasca acest caine, insa el nu a fost de gasit pana acum.

sursa: newsbv.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply