Home / Actual / PNL Săcele despre licitaţia pentru păşuni

PNL Săcele despre licitaţia pentru păşuni

Comunicat de presă,

Având în vedere că în ultima vreme s-au emis multe opinii, s-au adus acuzaţii şi s-au făcut afirmaţii neacoperite, grupul local al PNL din Consiliul Local Săcele doreşte informarea corectă a comunităţii locale cu privire la organizarea şi formarea caietului de sarcini a licitaţiei pentru închirierea păşunilor, în suprafaţa totală de 1650,82 ha în vederea desfăşurări activităţilor de păşunat.

În legătură cu HCL.34/27.02.2015, Prefectura Braşov prin Dl. Prefect Mohaci a trimis un răspuns cu nr 3306/07.04.2015 cu mai multe variante de recomandări. Aceste recomandări, de fapt reglementările ce sprijină comunitatea locală din OUG 34/2013, precum şi interpelarea consilierului local Partidului Naţional Liberal Motoc Bogdan George, adresă cu nr 9944/13.03.2015 (foto jos), au stat la baza întocmirii caietului de sarcini urmând ca în dată de 27.04.2015 noul caiet de sarcini care conţinea şi regulile de participare la licitaie să fie votot în plenul şedinţei Consiliului Local, în unanimitate doar cu abţinerea grupului local al PSD.

Printre noile reguli reamintim faptul că DOAR MEMBRII COMUNITĂŢII SĂCELENE AU DREPTUL DE A PARTICIPA LA LICITAŢIE,INDIFERENT DE SEX, VÂRSTĂ(adult) SAU NAŢIONALITATE. Nu au fost îngrădite drepturile nici unui membru al comunităţii locale. Caietul de sarcini poate fi cumpărat din data de 05.05.2015, iar licitaţia va avea loc în dată de 26.05.2015 la sediul Primăriei Săcele din Piaţa Libertăţii nr 17, nu cum fals s-a spus că ar fi fost deja organizată.

Prin acţiunile politice şi sociale inteprinse la nivel local de către grupul local liberal demonstrăm sprijinul necondiţionat oferit comunităţi săcelene, luându-ne în continuare angajamentul că vom apăra drepturile fiecărui cetăţean al Municipiului Săcele.

Secretariatul PNL Săcele

adresa Motoc

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia