Home / Actual / Astra săceleană s-a întrunit în Adunare Generală

Astra săceleană s-a întrunit în Adunare Generală

astraÎn dată de 04.05.2015 la ora 18.00 a avut loc Adunarea Generală a Despărţământului ASTRA “Fraţii Popeea”

Au fost prezenţi aproximativ 150 de persoane: membrii ASTRA, oaspeţi de la Academia Militară Henri Coandă, Despărţămintele ASTRA Braşov, Tărlungeni, Vama Buzăului, elevi de la Şcolile şi Liceele din Săcele împreună cu profesorii lor, preoţi din Săcele, Braşov, Protopopul de Săcele şi Primarul Municipiului Săcele.

S-au discutat probleme importante privind activitatea culturală desfăşurată de Despărţămânatul ASTRA care se doreşte a fi mult mai bogată şi atractivă în 2015.

Despărţământul ASTRA “Fraţii Popeea” se bazează din punct de vedere financiar pe plată cotizaţiei membrilor, 2% din impozitul pe profit, sponsorizări, donaţii şi nu în ultimul rând sprijinul din partea Primăriei Municipiului Săcele şi al Consiliul Judeţean Braşov.

Despărţământul ASTRA “Fraţii Popeea” îşi propune pentru viitor atragerea a cât mai multor tineri precum şi a preoţilor din Săcele în cadrul activităţilor asociaţiei.

IMG_2900

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply