Home / Actual / Acţiunea “Plantăm în Brădet” revine mâine la Săcele

Acţiunea “Plantăm în Brădet” revine mâine la Săcele

Un grup de voluntari inimoşi se vor organiza din nou şi anul acesta pentru a planta la Brădet.

Anul trecut aceştia au plantat o livadă şi mai mult de 85% din pomi s-au prins şi au fost cu grijă protejaţi de seceta din vara asta.

Pe 11 noiembrie, între orele 9:30 şi 17:30, iniţiatorii îşi propun să pună o bază bună pentru un gard viu care să înconjure orfelinatul.

Şi asta pentru că din păcate, gardul de beton este şubred pe alocuri, fiind uşor de sărit de hoţi.

“Drept pentru care, vă invităm să veniţi să cunoşteti si copiii. Să le arătaţi cum să planteze un arbust, un pom, un gard viu. Să îi invitaţi alături de voi şi să le apreciaţi strădania. Să învăţăm că şi un copil cu handicap poate face o treabă bună şi că… atenţia noastră, împreună cu o vorbă bună sunt suficiente ca să-l facem să zâmbească!”

spun organizatorii pe pagina evenimentului

Pentru buna organizare şi desfăşurare a evenimentului de plantare de la Brădet este nevoie de prezenţa voluntarilor, dar persoanele interesate şi disponibile pot trimite un pom fructifer sau pot dona pentru achiziţionarea materialului de plantat.

Pentru alte informatii, accesati pagina eveniment aici! 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply