Home / Actual / Accident mortal ciudat în apropiere de Tărlungeni

Accident mortal ciudat în apropiere de Tărlungeni

Un tânăr în vârstă de 26 de ani şi-a pierdut viaţa, într-un accident rutier ciudat, produs miercuri, în jurul orelor 11.30, pe ocolitoarea Braşovului, în apropiere de comuna Tărlungeni.

Victima conducea o autoutilitară pe VO1K, spre DN 11, în momentul în care, la km 4 + 600 m, a oprit pe banda 1 şi a coborât din autovehicul. Șoferul mașinii care circula în spate l-a observat și a reușit să oprească. O a treia mașină însă, o basculantă al cărei șofer nu a reușit să frâneze, a lovit din spate autoturismul aflat în față care l-a proiectat în autoutilitară.

Un vehicul ce oprise în spatele autoutilitarei a fost lovit din spate de o autospecială ce nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de acesta şi a fost proiectat în autoutilitara oprită, accidentând astfel bărbatul ce coborâse din maşină.

Gabriela Dinu – purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov

Tânărul care coborâse din maşină a fost accidentat grav şi în ciuda eforturilor depuse de paramedicii SMURD pentru a-i salva viaţa, la scurt timp a decedat.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale.

Farmacia Precizia

Leave a Reply