Home / Actual / Accident mortal ciudat în apropiere de Tărlungeni

Accident mortal ciudat în apropiere de Tărlungeni

Un tânăr în vârstă de 26 de ani şi-a pierdut viaţa, într-un accident rutier ciudat, produs miercuri, în jurul orelor 11.30, pe ocolitoarea Braşovului, în apropiere de comuna Tărlungeni.

Victima conducea o autoutilitară pe VO1K, spre DN 11, în momentul în care, la km 4 + 600 m, a oprit pe banda 1 şi a coborât din autovehicul. Șoferul mașinii care circula în spate l-a observat și a reușit să oprească. O a treia mașină însă, o basculantă al cărei șofer nu a reușit să frâneze, a lovit din spate autoturismul aflat în față care l-a proiectat în autoutilitară.

Un vehicul ce oprise în spatele autoutilitarei a fost lovit din spate de o autospecială ce nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de acesta şi a fost proiectat în autoutilitara oprită, accidentând astfel bărbatul ce coborâse din maşină.

Gabriela Dinu – purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov

Tânărul care coborâse din maşină a fost accidentat grav şi în ciuda eforturilor depuse de paramedicii SMURD pentru a-i salva viaţa, la scurt timp a decedat.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply