Home / Actual / Jucătorii celor de la AS “SR” Braşov, motivaţi financiar să bată Precizia Săcele

Jucătorii celor de la AS “SR” Braşov, motivaţi financiar să bată Precizia Săcele

Dacă discuţiile referitoare la preluarea celor de la AS “SR” Braşov de către omul de afaceri Simon Maurer nu mai sunt o surpriză, ele urmând a fi finalizate în curând, acesta a decis să motiveze financiar jucătorii celor de la AS “SR” Braşov.

Astfel, în meciurile rămase până la finalul anului, fotbaliştii braşoveni au promişi câte 1.000 de lei dacă vor câştiga ultimele jocuri din acest tur, implicit si derby-ul cu Precizia Săcele din ultima etapă a turului.

Omul de afaceri are planuri mari în fotbal, însă aşteaptă şi un feedback pozitiv din partea fanilor, aşa cum precizează monitorulexpres.ro

Dacă se vor semna actele mă interesează să duc echipa în cel mai scurt timp în Liga I. În trei ani şi jumătate trebuie ca echipa să fie acolo, spune Simon Maurer.

Pentru asta însă, AS “SR “Braşov trebuie să treacă şi de Precizia Săcele, iar la cum arăta jocul celor două echipe în acest moment, misiunea stegarilor este foarte grea.

AUTOKOV SRL angajează şoferi categoria B

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply