Home / Actual / Plângeri penale împotriva oamenilor lui Virgil Popa. Aceștia amenință și înjură lumea în privat
sursa foto Facebook

Plângeri penale împotriva oamenilor lui Virgil Popa. Aceștia amenință și înjură lumea în privat

Clica formată din apropiații și colaboratorii lui Virgil Popa este de cea mai joasă speță!

Sub privirea înguduitoare și protectoare a acestuia, indivizi agresivi și plini de tupeu fac afaceri cu primăria Săcele, adevărate lovituri date bugetului local.

Derapajul jignitor al viceprimarului PSD de la Săcele la adresa diasporei ne-a facut celebri la nivel national intr-un mod pe care nu-l doream. Detalii AICI pentru cei ce inca nu au aflat infama poveste!

Totul nu se opreste aici, pentru că a intrat în scena un individ pe nume Bărbuță Aurel, apropiat intim al viceprimarului PSD Gâdea Sorin și un colaborator de-al lui Virgil Popa.

“Tu speli c**atul la c*r și sugi …”

Tupiestul Bărbuță a intervenit în scandalul provocat tot de pesediștii avizi de cuvinte grele și injurii la adresa oricui nu este cu ei și nu le tolearează învârtelile.

Probabil acest personaj agresiv și slobod la gură se simte puternic din spatele unei tastaturi pentru a vorbi într-un asemenea hal cu o româncă din străinătate.

Din respect pentru cititorii noștri nu vom transcrie aici cuvintele folosite, însă vă lăsăm o captură de ecran cu precizarea că este pentru categoria de vârstă 18+

Nu avem nici o ezitare în a afirma că o astfel de situație nu trebuie să se încheie decât cu o cercetare penală a celor implicați deoarece insulta este definită și incriminată în Codul Penal.

Povestea merge mai departe și intră într-un registru penal: ”Abia aștept să ne vedem personal să te umplu de respect”

Acest personaj de trista amintire a depășit orice limită a bunului simț. A intrat în privat în dialog cu doamnele jignite de Gâdea Sorin de la PSD, a trecut la înjurii grave și chiar la amenințări.

Acesta pare foarte deranjat de faptul că acestea ar avea, conform opiniei sale, alte simpatii politice decât ale sale și deci, sunt dușmani ai națiunii.

Limbajul este greu de expus aici, pe o publicatie online citită de diferite categorii de vârstă, dar nu putem omite acest subiect DEOSEBIT DE GRAV dar și EXPLICIT despre cum arată camarila lui Virgil Popa.

De pe contul personal de Facebook, acolo unde spune cu mândrie că este manager la AS Fotbal Club Precizia Săcele, acesta a trimis înjuriile și amenințările din foto dreapta.

Bărbuță este colaborator al lui Virgil Popa, beneficiarul unor contracte cu primăria și pus manager la FC Precizia Săcele

Înjuriile adresate în privat de acest individ Bărbuță fac parte dintr-un arsenal des folosit de acesta în acești 4 ani.

Pentru că este beneficiarul unui sistem clientelar al cărui supervizor este chiar Virgil Popa (așa cum acesta a recunoscut prin afirmația că nimic nu mișcă în Primăria Săcele fără ca el să știe și să fie de acord) vă propunem să ne aplecam și asupra acestui personaj pentru că merită!

Nu el, ci povestea!

În scandalul jignirii diasporei, pesediștii din Săcele sunt nehotărâți: Unul își cere scuze, iar altul amenință și înjură femei

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia