Home / Actual / Piesa “Impreuna” a incheiat anul teatral la Sacele

Piesa “Impreuna” a incheiat anul teatral la Sacele

DSC_0100Ultima reprezentaţie teatrală organizată de echipa Săceleanul.Ro şi Update Săcelean în 2014 a fost pusă în scenă vineri seara la sala festivă a liceului “Victor Jinga” din Electroprecizia. Au revenit pe  la Săcele actorii teatrului “Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe cu piesa “Împreună”, scrisă de Petronela Rotar.

A fost o seară frumoasă, cu aproximativ 200 de spectatori în sală, o seară începută cu o mică alocuţiune venită din partea organizatorilor prin vocea lui Ciprian Sterpu. Acesta le-a mulţumit celor prezenţi în sală, atât la acest ultim spectacol din 2014, cât şi la precedentele 3, menţionând că totalul de spectatori a fost de aproximativ 850 la cele 4 reprezentaţii din acest an. Au fost prezentaţi celor prezenţi şi ceilalţi membri ai echipei organizatoare: Ernest Kendi, Istvan David şi Janos Szen şi în final, a fost făcută şi promisiunea că spectacolele de teatru vor continua la Săcele atâta timp cât săcelenii iubitori de cultură vor dori acest lucru.

DSC_0052Piesa “Împreună” a fost apreciată la unison de cei prezenţi în sală. S-a râs, s-a aplaudat şi în final s-a şi suspinat, aşa cum este normal într-o piesă cu subiect tragic-comic şi anume relaţiile disfuncţionale dintr-o familie în prag de sărbători. Şi actorii de la “Andrei Muresanu” au declarat după reprezentaţie că s-au simţit foarte bine pe scenă de la Săcele, apreciind publicul ca fiind unul cald şi cunoscător, un public care ştie când să râdă şi când să aplaude şi mai important, când să nu o facă!

Seara s-a terminat cu un after-party la restaurantul Fenyes, acolo unde cei prezenţi au avut parte de un meniu inspirat chiar din textul piesei de teatru “Împreună”. La acest after-party au participiat şi actorii şi staff-ul teatrului “Andrei Muresanu”, un moment propice în care am discutat despre viitoarele piese ce vor fi aduse la Săcele, cel mai probabil în februarie-martie 2015.

Încheiem acest articol cu mulţumiri adresate celor ce au participat până acum la serile de teatru de la Săcele, indiferent că au fost actori, spectatori, colaboratori sau organizatori. Vă asigurăm că vom continua atâta timp cât veţi fi alături de noi!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply