Home / Actual / Piatra Mare Trail Running – un nou concurs de alergare montană la Săcele

Piatra Mare Trail Running – un nou concurs de alergare montană la Săcele

După succesul de la Bunloc Vertical Race, o nouă cursă de alergare montană se naște la Săcele

În data de 30 aprilie, la Săcele va avea loc o nouă cursă de alergare montană – Piatra Mare Trail Running. Este vorba o cursă destinată alergătorilor cu experiență. Traseul are o lungime de 15 km, cu diferență de nivel de 1500m+.

Plecarea va fi de la Dâmbu Morii și se va alerga pe traseul 7 Scări – traseul ocolitor, Cabana Piatra Mare, Piatra Scrisă, Stâna din Pietricica, Vf. Piatra Mare, sosirea urmând să fie la Cabana Piatra Mare.

Numărul de locuri pentru înscrieri este de maxim 150 de concurenți. Înscrierile se pot face online pe pagina de facebook a cursei, sâmbătă seară, 29 aprilie, la Tipografia și în număr limitat în ziua concursului.

Fiecare concurent va beneficia de un ceai și o masă caldă la Cabana Piatra Mare, va primi un tricou personalizat și o medalie de finisher. Mai multe detalii se pot afla pe pagina de facebook a competiției.

Organizatorii și-au propus ca această ediție să fie una pilot, de la anul cursa urmând să aibă loc în perioada februarie-martie, și să includă și ski de tură și alpinism.

Concursul este organizat de Asociatia Ghizilor Montani România – AGMR, în parteneriat cu Primăria Municipiului Săcele și Salvamont Brașov, și susținut de Agenția Metropolitană Brașov și Tipografia Tea&Coffee House.

Trupa CALEnDAR revine cu o cântare la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply