Home / Actual / Peto Sandor este propunerea de candidat pentru Primăria Săcele din partea PPMT

Peto Sandor este propunerea de candidat pentru Primăria Săcele din partea PPMT

peto_sandor-225x300Peto Sandor (foto dreapta) este propunerea de candidat pentru Primăria Săcele din partea Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, a anunțat Toro Tamas, președintele PPMT, dar există discuţii si negocieri cu UDMR  la Săcele. Peto Sandor a activat în ultimul mandat în functia de consilier local din cadrul grupului UDMR în municipiul Săcele.

PPMT si UDMR, cele două partide care reprezintă comunitatea maghiară din judeţul Braşov, negociază în această perioadă o posibilă alianţă pentru alegerile locale din iunie.

Negocierile au în vedere, printre altele, listele pentru consiliile locale Braşov şi Săcele, precum şi pe cele pentru Consiliul Judeţean Braşov. „În funcţie de rezultatele acestor negocieri, în unele localităţi am putea avea liste comune şi avem în vedere mai ales municipiul Braşov şi Consiliul Judeţean”,  a precizat Toro Tamas.

Citeste aici cine mai candideaza la Primaria Municipiului Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply