Home / Actual / Intersecție cu probleme la intrarea în Săcele?

Intersecție cu probleme la intrarea în Săcele?

La ieșirea din Săcele în DN 1, tronează de foarte mulți ani, indicatoare rutiere care contrazic atât codul rutier cât și cea mai elementară logică, conform unei scrisori trimise către redacția newsbv.ro.

“Astfel, dacă vă deplasați din Brașov către Săcele și intrați pe sub pod așa cum vă îndrumă indicatoarele de orientare rutieră, veți ajunge la intersecția din imaginile următoare și veți constata că, în această intersecție lipsește cel puțin un drum secundar semnalizat pe cele 2 indicatoare „drum cu prioritate”.

Mai mult decât atât, vă va fi imposibil să stabiliți care este de fapt drumul cu prioritate deoarece cele 2 indicatorae „drum cu prioritate” stabilesc 2 drumuri cu prioritate în această intersecție.

Sursele noastre ne-au dezvăluit că polițiștii rutieri ar fi sesizat anomalia la primărie dar specialiștii din această instituție nu s-au deranjat să corecteze situația penibilă din intersecția în cauză.

Conform Codului Rutier, neacordarea de prioritate se sancționează cu suspendarea permisului de conducere și cu siguranță în această intersecție, au fost aplicate astfel de sancțiuni chiar dacă, șoferul n-a făcut altceva decât să respecte semnificația indicatorului rutier întâlnit”

sursa: newsbv.ro

Citește și despre cand vor fi mutați 250 de elevi de la Scoala 5 din Garcini la Liceul “Victor Jinga” din cartierul Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply