Home / Actual / Géczi Gellért, candidatul UDMR: “Sper ca săcelenii să îmi cunoască rezultatele din administraţie”

Géczi Gellért, candidatul UDMR: “Sper ca săcelenii să îmi cunoască rezultatele din administraţie”

IMG_2266Géczi Gellért, viceprimarul oraşului Săcele, cel care a declarat în mod oficial ca va candida la funcţia de primar din partea UDMR, şi-a analizat profilul şi oportunitatile de a reuşi la scrutinul din 5 iunie.

Şansele sale de a câştiga aceste alegeri au fost subliniate şi de preşedintele organizaţiei judeţene Kovács Attila, apoi Géczi Gellért şi-a prezentat pe scurt activitatea sa din ultimii patru ani.

Tânărul viceprimar a vorbit despre experienţele sale, care acum sunt un bun motiv pentru continuarea activităţii de până acum.

La întrebarea presei acesta a declarat că speră ca săcelenii să îi fi cunoscut rezultatele importante cu ocazia activităţii sale, întâlnirilor, evenimentelor organizate, programelor locale.

„Mă consider un om rezistent şi sunt capabil să soluţionez problemele comunităţii, activitate pe care o fac cu bună credinţă, uzând de toate cunoştinţele şi puterile mele. Acest lucru îl pot deja completa, în prezent cu o experienţă semnificativă.

Eu, ca săcelean, mă adresez săcelenilor, iar planurile mele se adresează săcelenilor, pentru săceleni.

a declarat Géczi Gellért, referitor la candidatura sa.

Citeşte şi despre ideea de a adopta un tăran

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply