Home / Actual / Performanța școlară a elevilor săceleni este premiată astăzi la Centrul Multicultural și Educațional

Performanța școlară a elevilor săceleni este premiată astăzi la Centrul Multicultural și Educațional

Vineri, 14 iunie are loc la premierea elevilor cu rezultate foarte bune la învățătură în anul școlar 2018 – 2019.

Primăria Municipiului Săcele și Consiliul Local Săcele au hotărât din anul 2016 ca elevii cu rezultate foarte bune la învățătură să fie recompensați cu premii în bani.

Astfel, 100 de lei primesc cei care au luat premiul III, 200 de lei – premiul II, 300 de lei – premiul I, iar cei cu media 10 sunt recompensați cu 1000 de lei. 

Elevii vor fi premiați de către administrație în cadrul unui eveniment care va avea loc vineri, 14 iunie, de la ora 18.00, în Sala de Spectacole a Centrului Multicultural și Educațional Săcele,

Cu această ocazie se vor aduce mulțumiri și profesorilor care anul acesta își încheie cariera de dascăl, și anume doamnelor Daniela Dănciulescu de la Liceul Teoretic “George  Moroianu”, Sara Foris de la Școala Gimnazială nr.5, Zorica Buzea de la Liceul Tehnologic Victor Jinga și domnului Iuliu Hochbauer de la Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan”

Săcelenii nu mai sunt dispuși să tacă! “Rabdarea noastra s-a epuizat, iar sentimentul de dispret la adresa administrației locale este maxim”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia