Home / Actual / Săcelenii nu mai sunt dispuși să tacă! “Rabdarea noastra s-a epuizat, iar sentimentul de dispret la adresa administrației locale este maxim”

Săcelenii nu mai sunt dispuși să tacă! “Rabdarea noastra s-a epuizat, iar sentimentul de dispret la adresa administrației locale este maxim”

Comunicarea dintre cetățeni și primarul Virgil Popa continuă cu mesaje din partea primilor. 

Primul mesaj îl găsiți aici, al doilea aici, iata-l si pe al treilea! 

Vă încurajăm să scrieți și pe adresa [email protected] despre problemele cu administrația de la Săcele.

Le vom publica și noi, protejându-va acolo unde este cazul identitatea.

Buna seara. Locuiesc in Sacele, pe str. Zorilor.

Situatia strazii Mihai Eminescu din Sacele este cunoscuta de primarie. Am recurs la notificari de-a lungul anilor, iar in aprile 2019 am solicitat chiar si o audienta.

Promisiunile au fost promte, insa nimic nu s-a materializat nici pana la aceasta data. Str. M. Eminescu este in continuare impracticabila. Ploile adancesc in fiecare zi fagasele deja existente.

Capacele de canalizare sunt un pericol real pentru masinile noastre. Situatia aceasta treneaza de ani de zile. Lucrarile efectuate o data pe an sunt superficial realizate si nesupravegeate. Nu exista o receptie a acestora.

Pietrisul aruncat si netasat nu este suficient pt a mentine strada in conditii minine de transport nici macar o zi. Solutiile se pare ca nu pot fi gasite de edili,nici macar temporare. 

Aceasta strada trece prin fata primariei si este ignorata total in aducerea acesteia macar la stadiu de functionare minima. Nu avem posibilitatea sa ajungem la casele noastre pe nici una din strazile din apropiere, deoarece toate sunt in aceiasi stare deplorabila (Livezii).
Rabdarea noastra s-a epuizat, iar sentimentul de dispret la adresa administratiei locale este maxim. 
conform mesaj primit pe adresa [email protected]
http://www.saceleanul.ro/locuitorul-de-pe-strada-livezii-revine-cu-un-mesaj-catre-primar-deoarece-acesta-nu-ii-raspunde/

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia