Home / Actual / Locuitorul de pe strada Livezii revine cu un mesaj către primar deoarece acesta nu îi răspunde!

Locuitorul de pe strada Livezii revine cu un mesaj către primar deoarece acesta nu îi răspunde!

Comunicarea dintre cetățeni și primarul Virgil Popa continuă doar cu mesaje din partea primilor. Asta deorece se pare că edilul șef nu le răspunde acestora.

Primul mesaj îl găsiți aici, acum iată-l pe al doilea! 

Vă încurajăm să scrieți și pe adresa [email protected] despre problemele cu administrația de la Săcele. Le vom publica și noi, protejându-va acolo unde este cazul identitatea.

Buna ziua din nou D-le Primar Popa,  

Nu a-și putea spune ca sunt surprins de lipsa totala de comunicare din partea dvs sau a angajaților dvs referitor la mesajele pe care vi le-am trimis.

Presupun ca primăria nu a avut bani pentru cursuri de comunicare sau a angajat personal care nu are minime cunoșțințe despre acestea (și nici interesat sa le dezvolte mai mult de postările și link-urile inevitabile pe rețelele de social media). Lipsa de răspuns la mail-urile cetățeniilor este inadmisibila întro-o epoca a comunicării și denota o totala lipsa de respect pentru cetățeni!

Dar pentru dvs, ca persoana privata și ca persoana publica aleasa ca primar al unui municipiu, comunicarea (ca de fapt și alte calități) nu reprezinta punctul forte, ceea ce eu pot accepta, ceea ce nu pot accepta este dezinteresul sau/și incapacitate Dvs de la corecta acest lucru. 

Nu vreau totuși sa cred ca orgoliul dvs sta în calea încercării de a găși o soluție pentru strada Livezii, asa cum nu cred ca aveți un nivel ridicat al stimei de sine luând în considerare realizariile primăriei condusa de dvs de pana acum.

Mai rămâne sa cred ca suneți o persoana slaba, ceea ce ma face sa ma întreb de ce nu v-ati dat demisia pana acum! Sa înțeleg ca suneți o persoana foarte slaba?? 

Pe parcursul mandatului de primar al precedesorului dvs nu am fost nevoit niciodată sa ma rog (efectiv eu asta fac acum, ma rog de dvs) sa întrețină str. Livezii la un nivel acceptabil de folosința. Poate ca dansul se gândea la accesul în caz de urgente medicale sau incendiu.

Eu cred ca dvs nu va gândiți asa departe iar dacă totuși va gândiți, eu cred ca aveți deja pregătita o scuza/strategie de a blama pe altcineva deoarece nu exista nici o intenție (care sa fie vizibila) din partea Dvs de a face ceva. Și mai cred ca dacă erați dvs în locul meu făceați la fel (poate chiar mai mult!) pentru a avea un acces decent la casa dvs și de a elimina costurile de reparație ale mașinii (comparative cu dvs, eu conduc mașina personala și nu de serviciu, dacă înțelegeți ce vreau sa spun).  

Acum, dacă nu ati înțeles problema de pe str. Livezii va rog (ca și de alte dați) sa faceți o plimbare pe jos pe ambele sensuri de circulație (ca doar e aproape de sediul primăriei și a ieșit și soarele) ca sa vedeți cu ochii dvs. Cu aceasta ocazie o sa va rog sa observati si gunoiul prezent pe strada si prezenta caiinilor vagabonzi care pun in pericol pietonii. Daca gunoiul se mai strange voluntar, cu cainii nu avem ce sa facem. Dacă nici asa nu o înțelegeți va rog sa îmi comunicați și va promit ca voi face tot posibilul sa ma fac mai bine înțeles.  

Dacă o sa înțelegeți, atunci va rog sa îmi comunicați care va fi decizia primăriei. Se va repara sau se va ignora reparația strazii? Simplu, nu? Gunoaiele si prezenta cainiilor vagabonzi cred ca se pot rezolva fara prea mari cheltuieli.

Nu mai aveți bani la primărie deși suntem doar la începutul lunii iunie?? Dacă o sa folosiți scuza asta va comunic ca aveți un standard dublu. Standard dublu care reflecta rea credință si/sau incapacitate de a gestiona finanțele unui municipiu mai mult de nivelul casei/familiei Dvs ceea ce implica demisia Dvs.

Eu nu cred ca acasă la Dvs nu veți mai face nici o cheltuiala pentru vacanța, haine, rechizite etc de astazi si pana la sfârșțiul anului! Chiar credeți ca sunt în stare sa va cred ca gestionând finantele familiei Dvs ca pe cele ale primăreiei veți avea bani numai de facturi, mâncare și motorina/benzina pana la sfârșțiul anului??? Așa cum v-am mai spus și cu alte ocazii, va pot ajuta. Ca și în alte dați sunt dispus sa acopăr cheltuielile de reparație. Dar asta este viitorul municipiului Sacele??

Acum dacă dvs credeți ca aveți un nivel ridicat de stima de sine și suneți un primar/bărbat gospodar și responsabil care dorește sa își ajute cetățenii, ma aștept sa gășiți o soluție ca aceșți bani sa îmi fie scăzuți din impozitul anual deoarece Primăria Săcele nu este cămin de bătrâni, spital sau casa de copii pentru a accepta donații.

Deci, cum facem d-le primar?? Îndrăzniți sa credeți (și sa faceți treaba) în Săcele???  

PS: moto adaptat după moto-ul PSD! 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia