Home / Actual / Scrisoare a unui săcelean către primar: “Astăzi ambele străzi, Livezii și Mihai Eminescu, sunt practic distruse de ploi, iar accesul extrem de dificil”

Scrisoare a unui săcelean către primar: “Astăzi ambele străzi, Livezii și Mihai Eminescu, sunt practic distruse de ploi, iar accesul extrem de dificil”

Dragi prieteni, mesajele dumneavoastră către administrația de la Săcele vor fi auzite mai bine dacă sunt trimise și pe adresa [email protected]

Noi le vom citi și le vom distribui către întreaga comunitate, încurajându-i astfel pe cei ce se lovesc de situații similare să reacționeze.

Astăzi, despre strada Livezii și nu numai aceasta!

Buna ziua din nou dle Primar,

Revin cu o noua situatie de pe strada mea favorita – Livezii – pe care vreau sa va o aduc la cunostinta.

Am inteles ca veti demara lucrarile de reabilitare si modernizare a acestei strazi incepand cu data de 23.04.2019. Nu ca am fost instiintat (probabil ca cine a livrat notifcarea catre locuitorii str. Livezii nu a dorit sa ajunga si pana la casa mea, dar asta e o alta discutie) dar am aflat de la vecini. Cred ca va imaginati cu ce bucurie am primit aceasta veste!!

Pentru initierea acestui demers va felicit pe dvs si tuturor care au facut acest lucru posibil.

Acum, asa cum stiti, lucrarile nu au inceput la data anuntata si nici macar ulterior. Ca sa fiu mai exact, indicatoarele de “drum in lucru” au fost instalate “la zip e 23.04” dar ridicate numai dupa cateva zile din motive stiute numai de Primarie iar lucrarile nu au inceput nici acum. Cu siguranta aveti un motiv pe care chiar daca nu il cunosc il respect, ca doar suntem oameni civilizati si inteligenti!!

Nu ca aceasta intariere ar fi o problema majora, doar confirma inca o data interesul pe care Primaria (in frunte cu dvs) si majoritatea alesilor locali o arata catre cetatenii municipiului Sacele. O alta notificare catre locuitorii str. Livezii ar fi fost necesara, nu credeti??

Zic “majoritatea” deoarece exista (daca ca vine sa credeti??) si un consilier local – dl. Popa Marius-Cristian – care este receptiv si interesat de problema str. Livezii comparative cu toti ceilalti colegi ai dansului.

Ca o paranteza, la emailul referitor la desapezire pe care vi l-am trimis in luna Ianuarie a acestui an, doar dansul s-a sesizat si implicat in rezolvarea problemei. Nimeni altcineva, nici un alt consilier local si nici macar primaria nu a reactionat.

De ca va deranjez din nou?

Str. Livezii (cat si str. Mihai Eminescu care este folosita ca ruta ocolitare pt acces) este intr-o stare deplorabila, ca in fiecare an cand incepe sezonul de ploi.

Nu v-am scris pana acum deoarece am avut incredere ca Primaria va incepe lucrarile pe str. Livezii incepand cu 23.04.2019 (ceea ce facea reabilitarea temporara a strazii sa nu aiba sens) iar str. Mihai Eminescu va fi readusa la un nivel acceptabil de utilizare (macar indreptata) avand in vedere blocarea accesului pe str. Livezii, dar surpriza, nici unul din aceste lucruri nu s-a intamplat.

Astazi ambele strazi, Livezii si Mihai Eminescu, sunt practic distruse de ploi iar accesul extrem de dificil.

Daca va pot ajuta cu ceva ca sa indreptati temporar aceste strazi de urgenta (nu vorbesc de aducere de piatra si indreptare) doar de indreptat va rog sa imi spuneti.

Doar sa imi spuneti ca Primaria nu are bani de motorina, salariul muncitorilor si de cheltuilelile de relocare a autogrederului si va ajut cu cea mai mare placere iar dvs ma ajutati sa imi scadeti acesti bani din impozitul anual.

Va salut cordial si va urez spor la munca.

confom mesaj electronic trimis catre primarul V. Popa si consilieri locali

Vânătă alterată, ceapă mucegăită, roșii cu musculițe! Toate găsite de o săceleancă într-un supermarket dintr-un lanț național

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia