Home / Actual / 6 proiecte culturale vor fi finanțate de către Consiliul Local Săcele pe anul 2019

6 proiecte culturale vor fi finanțate de către Consiliul Local Săcele pe anul 2019

În urma finalizării procedurii de selecție și evaluare, autoritatea finanțatoare Municipiul Săcele anunță lista beneficiarilor de finanțare nerambursabilă alocată de la bugetul local al Municipiului Săcele pentru acțiuni și programe culturale pe anul 2019, în ordinea punctajelor obținute și în funcție de creditele bugetare aprobate.

Astfel, 6 (sase) proiecte au intrunit punctajul de minim 65 de puncte si vor fi finanțate, primul din acest punct de vedere fiind cel al Asociației “Izvorul” Săcele, urmat de Asociația Astra, Junii Săceleni, Asociația Ceangăilor Bârsa, HMIK și Asociatia Zestrea Săceleană.

Iată tabelul complet cu punctajul și sumele acordate:

Solicitanții de finanțare nerambursabilă pot formula contestații asupra modului de organizare și desfășurare a selecției și să le depună în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoștință a rezultatului selecției (data 4 iunie) soluționarea acestora făcându-se în termen de 5 zile lucrătoare.

Finanțare nerambursabilă: 4 asociații și cluburi sportive din Săcele împart 150.000 lei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia