Home / Actual / Finanțare nerambursabilă: 4 asociații și cluburi sportive din Săcele împart 150.000 lei

Finanțare nerambursabilă: 4 asociații și cluburi sportive din Săcele împart 150.000 lei

În urma finalizării procedurii de selecție și evaluare, autoritatea finanțatoare Municipiul Săcele anunță lista beneficiarilor de finanțare nerambursabilă alocată de la bugetul local al Municipiului Săcele pentru acțiuni și programe sportive pe anul 2019, în ordinea punctajelor obținute și în funcție de creditele bugetare aprobate.

Astfel, toate cele 4 proiecte depuse vor fi finanțate, primul în ordinea punctajelor fiind cel al CS Babarunca Săcele, urmat de AS FC Precizia Săcele, Asociația CS Rugby Săcele și Club Sportiv Wankan Săcele.

Iată tabelul complet cu punctajul și sumele acordate:

Solicitanții de finanțare nerambursabilă pot formula contestații asupra modului de organizare și desfășurare a selecției și să le depună în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoștință a rezultatului selecției soluționarea acestora făcându-se în termen de 5 zile lucrătoare.

Performanță notabilă la Orientare în alergare. Juniorii de CS Babarunca Săcele sunt campioni naționali pe echipe la U 14

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia