Home / Actual / Performanță notabilă la Orientare în alergare. Juniorii de CS Babarunca Săcele sunt campioni naționali pe echipe la U 14

Performanță notabilă la Orientare în alergare. Juniorii de CS Babarunca Săcele sunt campioni naționali pe echipe la U 14

În perioada 31 mai – 2 iunie a avut loc la Cornu și Comarnic, Campionatul Național de Orientare pe Echipe (medie și lungă distanță) și etapa a 4-a de Campionat Național de Sprint, Parc-Oraș.

La Campionatul Național pe Echipe juniorii U 14 de la CS Babarunca Săcele, Ioan Iacob și Petru Tulban, au avut cel mai bun timp după cele două probe.

Ei au fost urmați pe podium de juniorii de la CS Transilva Cluj și CS Baia Sprie. Cu o zi înainte, Ioan Iacob a câștigat etapa a 4 de Parc-Oraș care avut loc la Cornu, precum și Trofeul Carpathian-Orienteering (care a premiat cel mai bun timp cumulat la toate cele trei probe).

Delegația de la CS Babarunca a obținut weekendul trecut mai multe medalii și la categoriile de seniori prin Dan Gârboan (M35), Iuliu Dopovecz (M55), Daniel Stefan (M50) și Cristina Ștefan (M50).

conmform text si foto FB Cultură și Tineret – Municipiul Săcele

Polițiștii locali brașoveni de la Biroul Activitate Comercială și Protecția Mediului au început o acțiune de control

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia