Home / Actual / Patru cabinete medicale din Policlinica Săcele au fost modernizate. Ce specializări se vor desfășura aici?

Patru cabinete medicale din Policlinica Săcele au fost modernizate. Ce specializări se vor desfășura aici?

Primăria Municipiului Săcele a finalizat lucrările de modernizare a 4 cabinete medicale din cadrul Policlinicii Municipale Săcele.

Specializările medicale care se vor desfășura în cele 4 cabinete medicale sunt următoarele:

– DERMATO-VENERICE și DIABET-NUTRIȚIE

– ONCOLOGIE si NEUROLOGIE

– MEDICINA MUNCII și PLANIFICARE FAMILIALĂ

– REUMATOLOGIE și RECUPERARE MEDICINA FIZICĂ și BALNEOLOGIE

Consilierii au aprobat la începutul anului atribuirea, în folosință gratuită, a acestor patru cabinete medicale din Policlinica Săcele către Spitalul Municipal Săcele, pentru o perioadă de 5 ani.

Această decizie s-a luat în urma analizei cererii managerului Spitalului Municipal Săcele, Rodica Pîrvan, fiind ultimele spatii rămase libere în Policlinică.

Spitalul Municipal Săcele se confrunta, la aceea vreme, cu o criza de spații, cele existente fiind insuficiente pentru înființarea unor cabinete de specialitate conexe actului medical principal, ca urmare a modificării structurii organizatorice a Spitalului.

sursa foto: Facebook

PNL Săcele reacționează: “Nu vom permite nimănui să ne amestece în chestiuni ce nu ne privesc”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia