Home / Actual / Drept la replică la articolul “Boala pietrișului la Săcele sau dispariția spațiilor verzi”

Drept la replică la articolul “Boala pietrișului la Săcele sau dispariția spațiilor verzi”

În virtutea dreptului la replică, vă prezentăm mai jos integral textul primit din partea Primăriei Municipiului Săcele:

   “Drept la replică la materialul “ Boala pietrișului “ de pe site-ul saceleanul.ro

      Am observat , într-unul din ultimele articole ale site-ului saceleanul.ro un articol – considerăm noi tendențios prezentat – cu privire la reamenajarea zonei de vis-à-vis de biblioteca municipală unde va fi amplasat bustul lui George Moroianu .

     Conform postărilor de pe FB cel care a publicat acest material este dl. consilier local Ciprian Sterpu . Nu dorim aici să discutăm despre abilitățile profesionale care să-i permită să facă o analiză în deplină cunoștință de cauză . Dorim doar să facem o corectă și adevărată prezentare a situației pentru o mai bună informare a săcelenilor .

     Dl. Ciprian Sterpu , nefiind de acord cu împietruirea celor 3 alveole din arealul menționat anterior, propune o variantă cu pomișori gata crescuți și gazon , lansând o întrebare în spațiul virtual : mai bine cu pietriș sau cu spațiu verde maximizat ?

     Din start vrem să menționăm că noi nu le știm chiar pe toate. Dar și gândirea noastră este să optimizăm această zonă verde prin acoperirea suprafeței cu gazon, plantarea de flori , arbori și arbuști. Dar aceasta DOAR după ce se vor încheia lucrările cu execuția statuii ilustrului profesor.

    Acest aspect era și la îndemâna dlui. Sterpu dacă ar fi avut un minim de bunăvoință să solicite aceste informații. Dar poate gândirea domniei sale a fost aceea că ar ieși mai câștigat dacă ar acredita ideea că Primăria nu dorește amenajarea de noi zone verzi . Nimic mai fals ! Avem și argumente care pot demostra acest lucru ! Putem exemplifica cu reamenajarea scuarului de pe strada Electroprecizia, întreținerea zonelor verzi din parcuri, cartiere și cele 3 bulevarde principale, accesul din capătul străzii Armata Română precum și de pe străzile secundare din municipiu. Doar că noi am preferat să facem lucrurile în ordinea firească a lor .”

Mai jos puteți găsi articolul cu pricina:

“Boala pietrișului” la Săcele sau dispariția spațiilor verzi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia