Home / Actual / PNL Săcele reacționează: “Nu vom permite nimănui să ne amestece în chestiuni ce nu ne privesc”

PNL Săcele reacționează: “Nu vom permite nimănui să ne amestece în chestiuni ce nu ne privesc”

Într-o conferință de presă județeană, Ciprian Sterpu – consilier local PNL Săcele – a oferit un răspuns ferm insinuărilor primarului Virgil Popa referitoare la “sabotarea” mașinii de serviciu a acestuia.

“Motivul pentru care am ales să oferim un răspuns este faptul că primarul Virgil Popa a menționat și numele PNL în acest comunicat încercând într-un mod parșiv și nedemn să atace opoziția. Îi solicităm ferm primarului PSD Virgil Popa să nu amestece numele PNL într-o chestiune cu iz penal ce nu ne privește”, a spus Ciprian Sterpu.

În aceeași conferință de presă acesta a adăugat și faptul că în acești 2 ani din mandatul administrativ 2016-2020, consilierii PNL Săcele au votat toate proiectele constructive pentru comunitatea săceleană.

Programul “Primul Ghiozdan”, monitorizarea calității apei potabile, acordarea de premii sportivilor și antrenorilor cu performanțe, susținerea mediului de afaceri local prin menținerea unui nivel acceptabil de taxe și impozite, inițierea unui regulament pentru acordarea lemnului de foc pentru populație sunt astfel de exemple ce vorbesc despre activitatea PNL de la Săcele.

Iată și un material video cu declarația consilierului PNL Săcele:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia