Home / Actual / Start sezonului de vară la schi sărituri. Dana Haralambie a terminat pe 3 la Villach

Start sezonului de vară la schi sărituri. Dana Haralambie a terminat pe 3 la Villach

Sezonul de vară a început azi la Villach în Slovenia, unde s-a desfăsurat prima competiţie FIS Cup.

Dana Haralambie, reprezentanta noastră şi deţinătoarea titlului din ultimii ani, s-a clasat pe podium, ocupând locul 3, după ce a condus la jumătatea întrecerii.

Pentru a completa o zi frumoasă, Carina Militaru şi Farkas Hunor au contribuit la zestrea României cu încă 18 puncte, prin clasările pe locurile 19, respectiv 25. 

Cea mai tânără dintre fetele noastre, Diana Trâmbiţas, a ratat de puţin o clasare în top 30, dar reprezentanţii noştri vor concura şi mâine, când, sperăm că vor beneficia de susţinerea voastră pentru a ocupa locuri chiar mai bune.

Duminică, fetele noastre au încheiat weekendul de la Villach cu o nouă clasare în puncte.

Dana Haralambie a terminat pe locul 10, după o manşă secundă foarte bună. În timp ce Carina Militaru şi Diana Trâmbiţaş au prins top 30, clasându-se pe 28, respectiv 29.

În competiţia masculină, Andrei Feldorean a câştigat bătalia cu cei doi cu care a împărţit locul 30 după prima manşă şi a adus României încă un punct.

Primele competiţii din sezonul de vară ne oferă speranţe pentru viitor, dovadă fiind cele 110 puncte pe care România le-a acumulat la Villach.

sursa: Lotul National de Schi Sarituri

Premii pentru Ansamblul Folcloric ASTRA junior la Festivalurile Crai Nou și Suflet Românesc

 

Ciprian Sterpu