Home / Actual / Start sezonului de vară la schi sărituri. Dana Haralambie a terminat pe 3 la Villach

Start sezonului de vară la schi sărituri. Dana Haralambie a terminat pe 3 la Villach

Sezonul de vară a început azi la Villach în Slovenia, unde s-a desfăsurat prima competiţie FIS Cup.

Dana Haralambie, reprezentanta noastră şi deţinătoarea titlului din ultimii ani, s-a clasat pe podium, ocupând locul 3, după ce a condus la jumătatea întrecerii.

Pentru a completa o zi frumoasă, Carina Militaru şi Farkas Hunor au contribuit la zestrea României cu încă 18 puncte, prin clasările pe locurile 19, respectiv 25. 

Cea mai tânără dintre fetele noastre, Diana Trâmbiţas, a ratat de puţin o clasare în top 30, dar reprezentanţii noştri vor concura şi mâine, când, sperăm că vor beneficia de susţinerea voastră pentru a ocupa locuri chiar mai bune.

Duminică, fetele noastre au încheiat weekendul de la Villach cu o nouă clasare în puncte.

Dana Haralambie a terminat pe locul 10, după o manşă secundă foarte bună. În timp ce Carina Militaru şi Diana Trâmbiţaş au prins top 30, clasându-se pe 28, respectiv 29.

În competiţia masculină, Andrei Feldorean a câştigat bătalia cu cei doi cu care a împărţit locul 30 după prima manşă şi a adus României încă un punct.

Primele competiţii din sezonul de vară ne oferă speranţe pentru viitor, dovadă fiind cele 110 puncte pe care România le-a acumulat la Villach.

sursa: Lotul National de Schi Sarituri

Premii pentru Ansamblul Folcloric ASTRA junior la Festivalurile Crai Nou și Suflet Românesc

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia