Home / Administratie / Pasi catre redeschiderea Spitalului Municipal Sacele

Pasi catre redeschiderea Spitalului Municipal Sacele

spitalPrimăria Săcele continuă încercarea de a redeschide spitalul din localitate, spital închis de aproape de 4 ani. Deşi există o decizie a Consiliului Local Săcele cu privire la redeschidere, mai sunt caţiva paşi ce trebuie făcuţi în vederea realizării acestui obiectiv.
Primăria Săcele a transmis deja toate documentele necesare redeschiderii, Consiliul Local Săcele urmând a lua două decizii cu privire la statul de funcţii şi la organigrama instituţiei.

După realizarea acestui pas, se va obţine avizul direcţiei de sănătate, redeschiderea spitalului având şi susţinerea dr-ului Stanciu Gabriel, reprezentant al Autorităţii de sănătate publică a judeţului Braşov. Urmează discuţiile cu Ministerul Sănătăţii în urma cărora se vor definitiva angajările de personal în vederea redeschiderii unităţii şi se vor încheia contractele cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

În acest moment spitalul din Săcele este dezafectat, paza obiectivului fiind realizată de efective ale Poliţiei Locale. Spitalul Muncipal Săcele a fost închis la 1 aprilie 2011, alături de alte 66 de unităţi medicale din întreaga ţară.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply