Home / Actual / Pânda anunțată de viceprimar pe străzile Livezii, George Coşbuc, Căprioarei a eșuat

Pânda anunțată de viceprimar pe străzile Livezii, George Coşbuc, Căprioarei a eșuat

Viceprimarul Geczi Gellert, responsabilul cu echipa de intervenție in cazul incidentelor provocate de urs in Municipiul Săcele, a anunțat pe Facebook o panda pentru ziua de sâmbătă – 3 iunie.

Iată mesajul acestuia: În cursul zilei de azi [n.r. sâmbătă] este organizată o pândă în zona străzilor Livezii, George Coșbuc, Căprioarei și zonele adiacente în vederea desfășurării activităților de capturare şi relocare a exemplarului de urs care tot vizitează zona sus amintită!

Din păcate pentru cetățenii din zona, panda a eșuat, exemplarul de urs ce apărea in fiecare zi în zona fiind acum de negăsit., asta desi in cursul diminetii au fost postate foto cu locul unde aparuse deja.

Viceprimarul Geczi anunță ca pânda se va organiza și mâine și mai spune că săcelenii trebuie să evite pe cât posibil să se deplasezei pe jos în zona amintită, să facă acest lucru doar dacă este imperios necesar şi să circule cu prudență sporită în zonă.

Opiniile nefavorabile curg! Administrația rămane impotentă…

Un săcelean i-a raspuns vicelui Geczi și nu este singurul ce exprima un punct de vedere transant: ”Dar da-o naibii de treaba, cu cușca capcana crezi ca rezolvi ceva? De ce nu cumparati arme cu tranchilizante si sa plece vanatori dupa ursi? Sau primarul zero barat are ca prioritate doar interesul personal?

Mi s-a spus ca zilele trecute era o ursoaica cu pui pe langa cabana si nici nu ma mira, e weekend si nu mai urca lumea in poiana cum urca si asta de frica.

Doar astazi 3 alerte pentru livezii-Cosbuc-Eminescu, ieri 3 alerte doar pentru livezii. A ajuns sa ne fie frica sa iesim din case ca se plimba ursii prin oras mai ceva ca in padure?”

Încă un exemplar de urs își face simțită prezența în zona Cernatu. Administrația nu a reușit să facă nimic nici cu primele exemplare semnalate – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia