Home / Actual / Orientarea în alergare în sală: Joi avem “Cupa Moşului” la Săcele

Orientarea în alergare în sală: Joi avem “Cupa Moşului” la Săcele

Cupa Moşului este un concurs de orientare în alergare ce se va desfăşura în Sala de Sport a Municipiului Săcele din cartierul Ştefan cel Mare.

Concursul respecta Regulamentul concursurilor de Micro-Orientare al Federaţiei Internaţionale de Orientare, concurentul trebuind să parcurgă în timpul cel mai scurt, un traseu impus de organizatori, respectând întocmai ordinea de atingere a checkpoint-urilor.

El nu are voie să treacă peste obstacolele întâlnite în drum fiind obligat să folosească exclusiv intervalele libere existente, în caz contrar este descalificat.

Categorii de concurs.

Începători copii (până la 14 ani), începători adulţi (peste 15 ani), avansaţi copii (până la 14 ani), avansaţi adulţi (peste 15 ani). Taxa de concurs. 5.00 lei copii -10 lei adulţi

Înscrieri.

Până miercuri 06.12.2017, ora 20.00 informaţii ptr. înscrieri ţel. 0744531908 sau [email protected].

ATENŢIE nu se acccepta înscrieri în ziua de concurs!

Harta de concurs, schita nordata a salii de sport scara 1:250

Sistem de cronometrare Sport Ident

Premiere.

Primii trei clasati la fiecare categorie vor primii medalii si diplome. Se vor acorda premii surpriza si toti concurentii vor participa cu sanse egale la Tombola Mosului.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply