Home / Actual / Ordonanța militară nr. 4/2020 vine cu noi prevederi: Prețurile la energie electrică, termică, gaze, alimentare cu apă, carburanți nu pot fi majorate peste nivelul practicat astăzi

Ordonanța militară nr. 4/2020 vine cu noi prevederi: Prețurile la energie electrică, termică, gaze, alimentare cu apă, carburanți nu pot fi majorate peste nivelul practicat astăzi

STAREA DE URGENȚĂ: Ordonanța militară nr. 4/2020

Persoanele cu vârsta peste 65 ani, este permis:
– între orele 11-13: operatorii economici care desfășoară activități comerciale vânzare permise prin ordonanțele anterioare (produse sanitare, de strictă necesitate sau alimentare) vor facilita accesul cu prioritate al acestor persoane;
– toată ziua: pentru tratament oncologic, planificat, dializă, cu deplasare prin mijloace proprii/ale familiei/mijloace de transport sanitare speciale;

Deplasarea în afara locuinței și în orele 20-21 pentru nevoile animalelor de companie și domestice. Nu este nevoie de declarație pe proprie răspundere.

Cei care sunt în izolare la domiciliu: dacă încalcă, intră în carantină și vor suporta toate cheltuielile; cei care nu respectă carantinarea, vor intra încă 14 zile în carantinare, suportând chetuielile aferente.

Transportatorii cu peste 2,4 tone/personalul aeronavei care intră în țară: angajatorul le asigură un loc unde să fie izolați între curse, ori se izolează împreună cu familia fie la domiciliu, fie în spațiul asigurat de Primărie contra-cost.

Personalul din domeniul energiei/gaz/extracție materii prime:

Cetățenii din zone aglomerate: primăria va monta dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările în blocuri și vor face dezinfecție în lifturi și spații comune.

Prețurile la energie electrică, termică, gaze, alimentare cu apă, carburanți nu pot fi majorate peste nivelul practicat astăzi.

Interdicția pentru grupul mai mare de trei din O.M. 3 se aplică exclusiv pentru pietoni, nu pentru transportul public de persoane.

Restricțiile de circulație COVID-19: 517 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 470.000 lei în județul Brașov

ATENTIE! Modificări ample și în programul Spitalului Municipal Săcele și a Ambulatoriului de specialitate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia