Home / Actual / ATENTIE! Modificări ample și în programul Spitalului Municipal Săcele și a Ambulatoriului de specialitate

ATENTIE! Modificări ample și în programul Spitalului Municipal Săcele și a Ambulatoriului de specialitate

Pentru pacienții oncologici și pentru cei incluși în Programele Naționale de Sănătate, în cadrul ambulatoriului de specialitate al spitalului din Aleea Episcop Popeea nr. 20 vor functiona cabinetele medicale de Oncologie Medicală și Diabet zaharat, boli de nutriție și boli metabolice dupa cum sunt detaliate în tabelul de mai jos:

 

Cabinet Diabet zaharat, boli de nutritie si boli metabolice

Cabinet Oncologie medicală

Luni

13.00-18.00

Marti

09.00-14.00

08.00-15.00

Miercuri

09.00-14.00

08.00-15.00

Joi

Vineri

Celelalte cabinete de consultații vor fi închise.

Se suspendă consultațiile programate și programabile din cadrul Ambulatoriului de Specialitate și Integrat, atât de la sediul Spitalului Municipal Săcele, Str. Oituz nr. 54, cât și de la punctul de lucru din Aleea Episcop Popeea nr. 20.

De asemenea, se suspendă si internările continue sau de zi care nu reprezintă urgențe medico-chirurgicale și pot fi reprogramate.

Perioada de suspendare este de 14 zile și se poate prelungi in funcție de dispozițiile Guvernului României.

Activitatea medicală din spital va fi deservită de cele doua linii de gardă în cadrul Camerelor de Gardă ale spitalului, Linia de gardă de Medicină internă și Linia de gardă de Pediatrie.

În plus vor fi desfașurate activitățile medicale de pretriaj în containerele medicale amplasate în curtea spitalului, activitatea de urgențe medicale în camerele de gardă, precum și urgențele chirurgicale și ortopedice, acestea din urma doar în intervalul 08.00-20.00, de luni până vineri.

Aceste hotărâri au fost luate în baza prevederilor Grupului de Comunicare Strategica din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din Romania privind instituirea măsurilor necesare limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2 la nivelul unităților sanitare publice și private, în cadrul Spitalului Municipal Săcele.

Declarația pe propria răspundere a fost simplificată – poate fi tipărită sau scrisă de mână – link pentru descărcare în articol

Măsuri drastice și la Săcele: Orar transport public modificat, fără magazine deschise non-stop și fără activități în parcuri

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia