Home / Actual / Un săcelean fără permis de conducere se plimba prin oraș cu un vehicul neînmatriculat
foto cu caracter informativ

Un săcelean fără permis de conducere se plimba prin oraș cu un vehicul neînmatriculat

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și  “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 24 martie a.c., în jurul orei 14.30, cadrele de poliție au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 36 ani din municipiul. Săcele, care conducea un moped pe bld. George Moroianu din mun. Săcele.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar vehiculul condus nu este înmatriculat.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

COVID-19: TOATE intrările în scările de bloc din cartierele Movilei, Stefan cel Mare și Electroprecizia se vor dezinfecta

Măsuri drastice și la Săcele: Orar transport public modificat, fără magazine deschise non-stop și fără activități în parcuri

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia