Home / Actual / Dezinfecția primăriei nu se face și în scările de bloc

Dezinfecția primăriei nu se face și în scările de bloc

Cel puțin asta afirmă viceprimarul Sorin Gâdea, cel care a răspuns în ședința de Consiliu Local de ieri (26 martie) la o interpelare pe aceasta temă.

Motivul este legat de faptul că scările de bloc sunt spații comune private ce intră în grija asociațiilor de proprietari sau chiar a proprietarilor de apartamente, acolo unde asociații nu există.

Totuși, există și excepția imobilelor ANL, acestea fiind în proprietatea Primăriei, conform protocoalelor și a preluării administrării acestor imobile de către administrația locală.

Deasemenea viceprimarul Sorin Gâdea a afirmat că s-a achizitionat un atomizor cu care se va putea face această dezinfecție.

Primăria Săcele a anunțat că se vor dezinfecta TOATE intrările în scările de bloc din cartierele Movilei , Stefancel Mare și Electroprecizia, iar acțiunile se vor desfășura cu regularitate in următoarea perioadă.

Substanța utilizată pentru aceste activități de dezinfecție este INNOCID SD-ic 42 Protect, substanță miros floral și efect bactericid, fungicid, mycobactericid și virucide

Produsul menţionat are AVIZ BIOCID nr. 3237BIO/02/12 emis de Ministerul Sănătății, Comisia Națională pentru Produse Biocide .

Serviciile de dezinfecție vor fi efectuate de către personal calificat, cu aparate de tip atomizor, generatoare de stropi și ceață rece.

ATENTIE! Modificări ample și în programul Spitalului Municipal Săcele și a Ambulatoriului de specialitate

Măsuri drastice și la Săcele: Orar transport public modificat, fără magazine deschise non-stop și fără activități în parcuri

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia