Home / Actual / O zonă din Săcele va avea accesul limitat din cauza desfășurării unei etape din Tess Rally

O zonă din Săcele va avea accesul limitat din cauza desfășurării unei etape din Tess Rally

Indiferent că vorbim despre competiții desfășurate pe suprafețe asfaltice sau pe drumuri forestiere și pietruite, restricționarea circulației publice este imperativ necesară pentru a asigura un mediu sigur și sănătos atât echipajelor cât și publicului spectator sau aflat în tranzit

Pentru ediția cu numărul 52 a TESS Rally Brașov – eveniment cofinanțat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Brașov respectiv Consiliul Judeţean Brașov – organizatorul Asociația Club Sportiv Auto Blic Brașov a decis, împreună cu autoritățile publice, impunerea unor închideri de circulație și restricționări pe perioada 27-29 octombrie, în intervale de timp prestabilite.

Astfel, prima restricție care se impune pe perioada desfășurării TESS Rally Brașov – Ediția 52 se va aplica în data de 27 octombrie 2023 (vineri) și vizează DF Calea Cetății (Crizbav), în intervalul orar 11:00-18:00. Sectorul de drum restricționat este cuprins între intersecția Str. Mihai Viteazu cu DC 70 (inclusiv drumul nou asfaltat), continuând pe DF Calea Cetății până la intrare în cartierul Cutuș.

Ziua “0” a evenimentului mai aduce o restricție – în intervalul orar 08:00-22:00 – însă nu a unui drum ci a Parcării publice “După ziduri” din Livada Poștei, Municipiul Brașov.

Prima zi de concurs – 28 octombrie 2023 (sâmbătă) va debuta cu proba specială “Bran”, motiv pentru care – în intervalul orar 07:30-18:30 – circulația va fi închisă pe DF Calea Haiducilor și DF Pănicer, pe sectorul cuprins între intersecția DC 51 cu Str. Valea Porții (Bran), continuând pe DF Calea Haiducilor, iar apoi pe DF Pănicer până la intersecția DF Pănicer cu DJ 101 (Rășnov – Glejărie).

Cea de-a doua restricție a zilei de sâmbătă (28 octombrie 2023) are în vizor închiderea circulației publice pe DC 129A între Predeal și Azuga, pe sectorul cuprins între intersecția DC 15 cu DC 129A (Predeal), continuând pe DC 129A până la intersecția DC 129A cu Str. Sorica (Azuga). Intervalul orar al acestei restricții este cuprins între 08:30 și 13:00.

Acces restricționat pe Valea Gârciniului din Săcele

Restricția cu numărul 3 a primei zile de concurs se concentrează pe același DC 129A – cu anumite excepții – și DF Valea Gârcinului.

În intervalul orar 10:00-20:00, drumurile de mai sus menționate – cuprinse între Str. Gârciniului (Cantonul Silvic), continuând pe Drumul Forestier Valea Gârciniului până la intersecția cu DC 129A și continuând pe DC 129A până la intersecția DC 129A cu Str. Sorica (Azuga) – vor fi închise circulației publice.

Cea de-a doua și ultima zi de concurs (duminică – 29 octombrie 2023) va debuta cu o primă, dar scurtă, restricție pe DF Valea Gârcinului și DC 129A.

Pe aceleași sectoare de drumuri închise și în ziua precedentă, circulația publicului va fi restricționată în intervalul orar 08:15-13:00.

Primăria Săcele cumpără 5 autoturisme noi. Toate vor avea aer condiționat și încălzire centralizată! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia