Home / Actual / Primăria Săcele cumpără 5 autoturisme noi. Toate vor avea aer condiționat și încălzire centralizată!

Primăria Săcele cumpără 5 autoturisme noi. Toate vor avea aer condiționat și încălzire centralizată!

Municipalitatea din Săcele intenționează să achiziționeze cinci autoturisme electrice, care vor fi utilizate în activitatea operativă a primăriei.

Valoarea acestor cinci vehicule este estimată la 504.201 lei, fără TVA, și vor fi finanțate din bugetul de stat prin intermediul “Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024”, spune bzb.ro

În plus, pentru fiecare dintre cele cinci vehicule noi, municipalitatea va utiliza ecotichete în valoare de 120.000 lei.

Toate cele cinci autoturisme vor fi propulsate integral de motoare electrice și vor beneficia de facilități precum aer condiționat și încălzire centralizată. De asemenea, mașinile vor fi echipate cu limitatoare de viteză și un kit de reparații.

Furnizorul vehiculelor va trebui să ofere o garanție de 36 de luni sau până la atingerea unui prag de 100.000 de kilometri.

Pentru a achiziționa aceste mașini, Primăria Săcele a lansat o licitație electronică, iar ofertele sunt așteptate până la data de 6 noiembrie, spune sursa citata.

12.844 tone de deșeuri depuse la rampă: O statistică ce confirmă locul secund al Municipiului Săcele în întreg județul – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia