Home / Actual / Terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 5 a fost modernizat. Finanțarea a venit de la Decathlon, implementarea de la Fundația Comunitară Brașov

Terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 5 a fost modernizat. Finanțarea a venit de la Decathlon, implementarea de la Fundația Comunitară Brașov

Zi de adevărată sărbătoare la Şcoala Gimnazială Nr. 5 Săcele, unde a fost inaugurat noul terenul de sport de care se vor bucura din plin 1600 de elevi.

Terenul de sport a fost amenajat cu gazon artificial multisport și împrejmuit cu gard și plasă de protecție.

Renovarea a fost posibilă prin proiectul “Sportul…stare de bine!” prin programul Sportul pentru toți, ediția a 3-a, finanțat de către Decathlon România cu un buget de 100.000 lei și implementat de către Fundația Comunitară Brașov.

La proiect a contribuit și administrația locală cu o finanțare suplimentară în valoare de 72.000 lei.

Modernizat acum 7 ani, necesita îmbunătățiri

În 2016, compania Benchmark Brasov, Romania a finanțat amenajarea acestui teren de sport, iar după 7 ani s-a putut reface baza de ciment gumat și îmbunătățit facilitatea sportivă prin gazonul multisport și aplicarea unei plase suplimentare, asigurând astfel continuitatea acestei investiții inițiale și îmbunătățirea ei.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia