Home / Actual / O săceleancă a furat dintr-un magazin, iar când a fost descoperită a încercat să scape cu forța. Ce a pățit mai departe?

O săceleancă a furat dintr-un magazin, iar când a fost descoperită a încercat să scape cu forța. Ce a pățit mai departe?

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 26 aprilie 2022, în jurul orei 15.30, o persoană de sex feminin, în timp ce se afla în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Brașov, ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri, fiind observată de către o angajată a societății comerciale în cauză.

Pentru a-și asigura scăparea, aceasta ar fi încercat să părăsească incinta, prin exercitarea de acte de violență manifestate asupra angajatei.

Polițiștii brașoveni au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind o femeie, în vârstă de 32 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(FOTO) Taxe și impozite mai mari pentru săceleni din 2023! Cine sunt cei 10 consilieri locai ai PSD și UDMR ce au votat asta! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia