Home / Actual / (FOTO) Taxe și impozite mai mari pentru săceleni din 2023! Cine sunt cei 10 consilieri locai ai PSD și UDMR ce au votat asta!

(FOTO) Taxe și impozite mai mari pentru săceleni din 2023! Cine sunt cei 10 consilieri locai ai PSD și UDMR ce au votat asta!

Primarul Popa Virgil vrea supra-impozitare pentru toți săcelenii și a obținut ce și-a dorit.

De această mărire nu scapă in 2023 nici persoanele juridice, nici cele fizice.

Conform acestei propuneri asumată de primarul Popa Virgil toți săcelenii vor plăti impozite și taxe locale mai mari, în special pe cele mai importante 4 categorii: impozitele pe proprietate.

Cota impozitului pentru clădirile rezidențiale și clădirile anexă aflate în proprietatea persoanelor fizice va crește cu 12,5% în anul urmator, iar clădirile nerezidențiale aflate tot în proprietatea persoanelor fizice cu 33,3%.

Vestea rea este că nu scapă nici persoanele juridice. 

Acestea vor fi suprataxate pentru ambele categorii de clădiri, rezidențiale cu 20% creștere și nerezidențiale cu 12,5%

PNL a spus NU acestei propuneri, dar consilierii PSD și UDMR au tăcut obedienți și au ascultat de ordinele primarului.

Liberalii săceleni nu au fost de acord cu această propunere de majorare și au încercat în plen să îi convingă și pe reprezentanții altor partide că nu este un moment prielnic să mărești birurile locale.

Nici un cunoscut reprezentant al mediului de afaceri nu a reușit să îi convingă pe consilierii PSD și UDMR de faptul că mediul de afaceri suferă de 2 ani și nu mai poate îndura încă o majorare de taxe

Degeaba! Amendamentul propus de PNL că taxele și impozitele locale să rămână la nivelul anului 2022 și în anul 2023 a promit 9 voturi de Da. Insuficiente, din păcate pentru săceleni.

Cei 10 reprezentanți ai PSD (7) și ai UDMR (3) ce au decis la final ca săcelenii să plătească taxe și impozite mai mari sunt următorii (conform foto, text si info municipiulsacele.ro):

Dacă îi cunoașteți, poate reușiți să îi contactați personal și să îi convingeți pe viitor să NU mai voteze împotriva intereselor săcelenilor.

Sau poate mai bine nu îi mai votează săcelenii pe ei în 2024!!! Așa ar merita!!!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia