Home / Administratie / O noua sedinta de Consiliu Local la Sacele

O noua sedinta de Consiliu Local la Sacele

Primăria Municipiului Săcele dispune convocarea şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Săcele care va avea loc la data de 21.11.2013 ora 16:00  la sediul Primăriei Municipiului Săcele situat în Piaţa Libertăţii nr.17,  în sala de şedinţe,  cu următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind acordarea de înlesniri la plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului local pentru Szen Iuliu.
2. Proiect de hotărâre privind acordarea de înlesniri la plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului local pentru Matac Elena.
3. Proiect de hotărâre privind acordarea unei cantităţi de lemn de foc pentru încălzirea locuintelor, cu titlu gratuit, veteranilor de razboi si vaduvelor de veterani de razboi.
4. Proiect de hotarare pentru modificarea art.1, pct.2 din H.C.L. nr.121/29.07.2010 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia „Construire drum auto forestier Ramificaţie Şapte Izvoare, Tronson 1 şi Tronson 2”
5. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii a 5 unitati locative ANL situate in mun. Sacele, Cartier Stefan cel Mare, catre titularii contractelor de inchiriere
6. Proiect de hotarare privind aprobarea alipirii a doua imobile situate in mun. Sacele, str. Petofi Sandor nr.85.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea alipirii a doua imobile situate in mun. Sacele, str. Stefan cel Mare f.n.
8. Proiect de hotarare privind aprobarea inchirierii unei suprafete de 1 metru patrat in incinta
Policlinicii Municipiului Sacele pentru amplasarea unui automat de cafea.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea dezmembrarii imobilului identificat in CF nr.430 Sacele,
nr.top.7141/49/1/1/1/1/1/1/14, cad.1116-C1-U14, situat in Policlinica Municipiului Sacele
10. Proiect de hotarare privind aprobarea contribuţiei anuale a Municipiului Săcele in valoare de 25.000 lei, incepand cu 01.01.2014, pentru realizarea scopului Agenţiei Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă Braşov.
11. Proiect de hotarare pentru modificarea chestionarului din anexa 1 la HCL nr. 68/26.04.2007 privind aprobarea metodologiei si a criteriilor de selectare a beneficiarilor serviciilor oferite de Cantina de Ajutor Social Sacele, a punctajelor acordate fiecarui criteriu, precum si a limitarii numarului maxim de portii oferite familiilor de beneficiari cu mai multi membrii, modificata prin HCL nr. 68/28.08.2008.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply