Home / Actual / O nouă deplasare fructuoasă la București pentru proiectul Aeroportului Internațional Brașov

O nouă deplasare fructuoasă la București pentru proiectul Aeroportului Internațional Brașov

O nouă deplasare fructuoasă la București pentru proiectul Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav!, spune Adrian Vestea

Cu specialiștii de la IPTANA, s-au definitivat aspectele de detaliu privind finalizarea caietului de sarcini pentru proiectarea și execuția terminalului de pasageri, astfel că până la sfârșitul lunii septembrie se poate demara această licitație în SICAP.

Totodată, s-au purtat discuții de ordin juridic privind prenotificarea Comisiei Europene și stabilirea calendarului de lucru în acest sens.

Această prenotificare este cerută în baza legislației europene în vigoare, având în vedere că Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav este primul aeroport construit în România în ultimii 50 de ani.

În plus, s-a analizat din punct de vedere juridic care este soluția optimă privind certificarea viitorului aeroport de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Așadar, proiectul nostru merge mai departe și suntem în grafic cu toate aspectele privind această investiție esențială pentru județul Brașov, spune in final presedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian Veștea.

Video: Iată cum arată aeroportul Braşov! Un vis frumos, ce poate deveni realitate.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia